p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Κλινδιάς. Δεν χτύπησε το πρώτο κουδούνι

Μπορεί τα προαύλια των Δημοτικών σχολείων να γέμισαν σήμερα από τα παιδικά χαμόγελα, με την παράσταση να κλέβουν τα πρωτάκια, ωστόσο στο Δημοτικό σχολείο της κοινότητας του Κλινδιά στην Ωλένη το πρώτο κουδούνι δεν χτύπησε!
Τα μικρά παιδιά της σχολικής μονάδας δεν πήραν τη χαρά της πρώτης μέρας στο σχολείο και του καθιερωμένου αγιασμού αφού η θέση του δασκάλου παρέμεινε κενή.
Ο λόγος που το σχολείο δεν λειτούργησε οφείλεται στην απουσία της δασκάλας με άδεια.
Πολύ γρήγορα όμως το κενό, που είχε σαν αποτέλεσμα να μην χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, θα καλυφθεί.
 Με βάση τη δήλωση της προϊστάμενης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Ζωής Βουρλούμη στην ηλεκτρονική εφημερίδα «ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ» το κενό καλύπτεται σήμερα κιόλας με την τοποθέτηση στο Δημοτικό σχολείο του Κλινδιά αναπληρωτή εκπαιδευτικού.
«Η διαδικασία των τοποθετήσεων ολοκληρώνεται σήμερα», δήλωσε η κ. Βουρλούμη και συμπλήρωσε ότι ο αγιασμός στη σχολική μονάδα θα γίνει αύριο Τρίτη.
 Σε ό,τι αφορά την πρώτη ημέρα του σχολικού έτους, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ηλείας, στην πλειοψηφία των σχολικών μονάδων- Νηπιαγωγείων και Δημοτικών- όλα κύλησαν ομαλά και μετά τον αγιασμό διανεμήθηκαν τα βιβλία στους μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: