p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΠΑΙΧΝΙΔΙΏΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΕΡΣΑΙΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΟΛΟΗΣ

Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010 θα ΠΡΕΣΦΕΡΕΙ  παιχνίδια Ο Όμιλος Ηλείων για τον Πολιτισμό και την Ανάπτυξη "Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας"  στα παιδιά της Πέρσαινας του Δήμου Φολόης! Ένα χωριό που έχει 30 παιδιά (από το νηπιαγωγείο μέχρι την στ’ δημοτικού) και είναι πυρόπληκτο και δυσπρόσιτο!

Ας δώσουμε όλοι οι γονείς το καλό παράδειγμα στα παιδιά μας και ας τα πάρουμε από το χέρι να φέρουμε μαζί τους τα παιχνίδια με τα οποία δεν παίζουν πια...

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Σοφία Χίντζιου Κοντογιάννη (πρόεδρος
                                         του Ομίλου): 6974455288
                                         Άννα Παπαϊωάννου Γεωργακοπούλου
                                         (ταμίας  του Ομίλου): 6947277814

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
                                      
Όλα τα παιδιά έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
Εάν το παιδί σας δεν παίζει πια με τα παιχνίδια του μη τα πετάτε,  μη τα κρατάτε φυλαγμένα στην αποθήκη!!! Φέρτε τα στον Όμιλο Ηλείων για τον Πολιτισμό και την Ανάπτυξη "Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας", για να δημιουργήσουμε μαζί ΠΑΙΧΝΙΔΟΘΗΚΕΣ, κατά το πρότυπο των δανειστικών βιβλιοθηκών, μόνο που το αντικείμενο του δανεισμού δεν θα είναι βιβλία αλλά τα παιχνίδια που θα συγκεντρώσουμε όλοι μας!Θέλουμε κάθε χωριό (με έμφαση στα δυσπρόσιτα)  να αποκτήσει τη δική του ΠΑΙΧΝΙΔΟΘΗΚΗ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα παιδιά, που ενδεχομένως δεν έχουν την οικονομική άνεση, να απολαύσουν και αυτά τη χαρά του παιχνιδιού!

Σας περιμένουμε την Τετάρτη (8/9/2010) από  6 μ.μ. έως τις 8 το βράδυ στα γραφεία του Ομίλου μας στον Πύργο: 28ης Οκτωβρίου 11 (γ΄ όροφος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: