p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (ΩΡΑ 6-8μ.μ.) ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ «ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ»

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! S.O.S, όλοι να παρακολουθήσουμε από το Διαδίκτυο (Ιντερνέτ)
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (ΩΡΑ 6-8μ.μ.) ΣΤΗΝ ΕΡΤ (Ραδιομέγαρο Αγ. Παρασκευής)
ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΥΟ ΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ «ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ
ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ 2007, ΑΛΛΑ ΣΠΑΤΑΛΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ!!...
Προσωπικότητες του Πνεύματος, του Πολιτισμού, της Δημοσιογραφίας και απλοί άνθρωποι θύματα της πύρινης λαίλαπας παίρνουν μέρος στη δίωρη συζήτηση σήμερα το απόγευμα στις 6μ.μ.
Συμμετέχουν μεταξύ άλλων:
1)  οι Ηλείοι κ. Νίκος Ζούδιαρης (συνθέτης-τραγουδοποιός), Πάνος Τριγάζης (Οικονομολόγος-Διεθνολόγος, συγγραφέας), Δημήτρης Μανώλης (δικηγόρος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας)
2) Ο δημοσιογράφος κ. Κώστας Καναβούρης, οι Ηλείοι μαχητικοί δημοσιογράφοι Μάκης Νοδάρος και Γιώργος Μαρινόπουλος και άλλοι.
Όλη η Ηλεία σύσσωμη σηκώνει ψηλά τη σημαία διεκδίκησης των 120 εκατομμυρίων Ευρώ εκ των ιερών χρημάτων του «Ταμείου  Μολυβιάτη» που απομένουν στο «Ταμείο» για την Ηλεία που τα δικαιούται καθόσον ο Νομός μας υπέστη ζημιές σε ποσοστό άνω του 85%, σε σύγκριση με άλλους Νομούς στις φονικές πυρκαγιές του 2007.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ στις 6μ.μ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: