p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ποδηλατοβόλτα την Κυριακή στην Αρχαία Ολυμπία

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοβόλτα από τους Φίλους ποδηλάτου Ήλιδας προς την Αρχαία Ολυμπία. Παρακάτω βλέπετε την πρόσκληση του συλλόγου:«Επιτέλους η εκδρομή που τόσο καιρό περιμέναμε προγραμματίστηκε. Προορισμός ο αρχαιολογικός χώρος της Ολυμπίας και το μουσείο της.Τόπος συνάντησης ο πεζόδρομος της Σοχιάς στις 08:30 το πρωί, για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και ρυθμίσεις σε ποδήλατα και σε ότι χρειαστεί ο κάθε ποδηλάτης. Σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα συνεννοηθούμε για το αν και ποιοι επιθυμούν να σχηματίσουν τη «γρήγορη» ομάδα και ποιοι θα μείνουν με το κύριο σώμα των ποδηλατών. Αφού σιγουρευτούμε ότι είμαστε όλοι έτοιμοι θα τοποθετηθούμε όλοι με τη γρήγορη ομάδα μπροστά, η οποία θα μπορεί πλέον ελεύθερη να επιταχύνει και να κινηθεί με το δικό της ρυθμό. Οι υπόλοιποι ποδηλάτες θα φτιάξουν ζευγάρια και θα ξεκινήσουν όλοι μαζί.

Η διαδρομή θα είναι: Πεζόδρομος Σοχιάς- ποδηλατόδρομος πλατείας Μπελογιάννη- Αρχαίας Ήλιδας- Παπακασελά- Ε.Ο. Πατρών-Πύργου- Αρχαία Ολυμπία. Εκεί θα ακολουθήσει μικρό διάλειμμα για κάλυψη οποιωνδήποτε αναγκών και στη συνέχεια θα συγκεντρωθούμε όλοι στα ταμεία του αρχαιολογικού χώρου για να αγοράσει ο καθένας το εισιτήριό του. Αφού ασφαλιστούν τα ποδήλατα θα ξεκινήσει η περιήγηση πρώτα στον αρχαιολογικό χώρο και μετά στο μουσείο.
Στη συνέχεια θα γίνει ένα μεγάλο διάλειμμα για γεύμα για όποιον επιθυμεί και τέλος θα συγκεντρωθούμε ξανά στο χώρο στάθμευσης στις 16:30 για να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με τον ίδιο τρόπο που ξεκινήσαμε. Σκοπός είναι το αργότερο 20:00 να τερματίζουμε στην Αμαλιάδα ή τουλάχιστον να μπαίνουμε από την Ε.Ο. στην Παπακασελά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: