p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

o "ΩΛΟΝΟΣ" ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΜΈΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ

Ο Σύλλογος Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ερυμάνθου & Φολόης «Ωλονός» συμπαραστεκεται στο δίκαιο αγώνα των κατοίκων στις Λίμνες για την υπεράσπιση του τόπου τους, για να μην μετατραπεί η περιοχή  σε μια ακόμη ανεξέλεγκτη χωματερή.
Είμαστε στο πλευρό τους για την υπεράσπιση της γης, του νερού, του οξυγόνου...Η ΓΗ, ΤΟ ΝΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ !!!ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ -ΔΕΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ -ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ -ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ !!!

1 σχόλιο:

Sotiris Sotiropoulos είπε...

Αγαπητε Ανδρέα
Ωραια λογια, ωραιια και δυναμικη η συμπαρασταση και μπραβο στον "Ολωνο". Δεν απαντω στον "Ωλονο", αλλα σε σενα που εισαι μελος.
Λοιπον, γιατί απφευγεται η αναφορα στους φυσικους αυτουργούς του εγκληματος που επιτελειται στις "Λιμνες"; Γιατι στο απυροβλητο τα ονοματακια των Δημαρχων; Και γιατι ανυπογραφη η διαμαρτυρια;
Ετσι, για δυο λογια στους ανθρώπους που καταλαβαίνουν κατι...
Σωτ Σωτ ΔΙΒΡΗ