p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Ετοιμάζεται η Έκθεση της Χαλανδρίτσας

Mε εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της 17ης Αγροτικής Εκθεσης που πραγματοποιεί φέτος ο Δήμος Ερυμάνθου στον Παραδοσιακό Οικισμό της Χαλανδρίτσας από τις 6 έως και τις 9 Σεπτεμβρίου.
Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον συμμετοχής επιχειρήσεων εμπορίας αγροτικών μηχανημάτων και εταιρειών παροχής σύγχρονων υποστηρικτικών υπηρεσιών, καθώς και παραγωγών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων από την ευρύτερη περιοχή.
Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής επιδεικνύεται από κατασκευαστές χειροποίητων ειδών λαϊκής τέχνης, κοσμημάτων, ζωγραφικής & αγιογραφίας, κηροπλαστεία, ανθοκομικά, παλαιοπώλες, κ.ά.Αποτέλεσμα εικόνας για Έκθεση της Χαλανδρίτσας
Οπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περπατήσουν τα λιθόστρωτα δρομάκια του παραδοσιακού οικισμού και να παρακολουθήσουν χορευτικά, πολιτιστικά δρώμενα, μουσικές βραδιές, ιππασία, τοξοβολία, έκθεση φωτογραφίας, Καραγκιόζη.
Εκτός από τον Δήμο Ερυμάνθου που έχει την κύρια ευθύνη, η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές και την υποστηρίζουν, η Περιφέρεια Δ. Ελλάδας, η Περιφερειακή Ενωση Δήμων, το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλανδρίτσας.
Συμμετοχή έχουν επίσης και άλλοι δήμοι, συνεταιρισμοί, υπηρεσίες, σύλλογοι, κ.ά.
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την 31η Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: