p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Λάμπεια Ηλείας: Έψαχναν για θησαυρό...;

Δύο άτομα συνελήφθησαν προχθές στην περιοχή της Λαμπείας, όταν μετά απο έρευνες της Αστυνομίας στα σπίτια τους, βρέθηκαν κροτίδες, βραδύκαυστο φυτίλι, εκρηκτική ύλη και ένας ανιχνευτής μετάλλων.
Και αν λόγω των εκρηκτικών ο νους σας πάει σε τρομοκρατικές ενέργειες, αλλού έβρισκαν χρήση τα παραπάνω είδη. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο ένας απο τους δύο δράστες είχε απασχολήσει πρόσφατα τις Αρχές με άλλες υποθέσεις. Σε έλεγχο που έγινε στα σπίτια και των δύο, που έχουν συγγενική σχέση, βρέθηκαν οι κροτίδες και τα υπόλοιπα "εκρηκτικά" κινέζικης προέλευσης, καθώς και ο ανιχνευτής μετάλλων. Ο ιδιοκτήτης του φέρεται να υποστήριξε, πως ενώ βοσκούσε τα πρόβατα σε δασική περιοχή, τον έβαζε δίπλα του σαν γκλίτσα και έψαχνε.... για λίρες. Από ότι φαίνεται δεν έχει βρει έως τώρα τίποτα, αλλά βρήκε η Αστυνομία... τα υλικά. Εκτιμάται ότι για τον ίδιο σκοπό θα έκαναν και χρήση των εκρηκτικών.
(Πηγή: iliatora.gr)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μονο που η ΑΡΧΕΣ εκαναν καμουφλαρισμενες ερευνες,και δεν βρηκαν, οτι συζητηητε στο χωριο για απαγορευμενες διανομες.