p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ " ΟΡΕΙΒΑΤΕΙΝ " ΣΤΗ ΔΙΒΡΗ


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ " ΟΡΕΙΒΑΤΕΙΝ "
Αψηφά το κρύο ο ορειβατικός σύλλογος και συνεχίζει τις χειμερινές αναβάσεις του στις χιονισμένες κορυφές τού όρους Δίβρη και όχι μόνο..

Την ερχόμενη Κυριακή 4 Μαρτίου, Συναντιόμαστε στό Ταχυδρομείο Αμαλιάδας,Ώρα συν
άντησεις 8.00 π.μ καί ώρα αναχώρισεις 8.30 π.μ Καί η ορειβατική παρέα που θα προκύψει από την πρωινή συνάντηση καί μέ τά δικά μας Αυτοκίνητα θά ξεκινήσουμε μέ προόρισμό γιά ενα από τα σπουδαιότερα Μοναστήρια της Ηλείας και της Ελλάδος είναι αυτό της Ιεράς Μονής Παναγιάς της Χρυσοπηγής Άνω Δίβρης.Μετά το χωριό Λαμπεία (Δίβρη) ο ανηφορικός δρόμος μας φέρνει στο κυρίως Μοναστήρι, χαμένο κυριολεκτικά μέσα στα έλατα, σε ύψος 1.150 μέτρων.
. Πρόκειται για μια χαμηλού βαθμού δυσκολίας ανάβαση, όμως λόγω του χιονιού απαιτείται χειμερινός εξοπλισμός βουνού και σχετική εμπειρία. Η διάρκεια της πορείας είναι 2 ώρες, Υπεύθυνοι για σχετικές πληροφορίες είναι Οί Νίκος Τσαγρής ( 6974644140 ) καί Θωμάς Μανωλόπουλος ( 6972707171 )

Δεν υπάρχουν σχόλια: