p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Συνεχίζονται οι εργασίες για την ανέγερση του ΟΡΕΙΝΟΥ ΞΕΝΩΝΑ στο ΓΟΥΜΕΡΟ



1 σχόλιο:

Sotiris Sotiropoulos είπε...

Αξιέπαινη, καταπληκτική προσπάθεια. Και μακάρι να λειτουργήσει ο Ξενώνας για το καλό του Γούμερου, της περιοχής, της οικολογίας και του πολιτισμού.
Μόνο στους αξιέπαινους συντελεστές μερικά απλά ερωτήματα:
1. Που βρέθηκαν τα κονδύλια για την ανέγερση (εν μέσω οικονομικής κρίσης); Γιατί εδώ δεν διατίθενται ούτε για την συντήρηση των Σχολείων που καταρρέουν.
2.Ποιοι θα διαχειριστούν (εννοώ σε επαγγελματικη-εθελοντική βάση); Όχι τίποτα άλλο, γιατί εμείς στη Δίβρη διαθέτουμε εξαιρετικό παραδοσιακό Ξενώνα που έγινε με λεφτά ιδιώτη και διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ, αλλά διαχειριστής (επαγγελματίας-εθελοντής)δεν βρίσκεται...κλπ,κλπ.
Επιμύθιον: Την σήμερον ημέρα "δύσκολη η καλογερική", τα ξένα κόλλυβα τέλειωσαν, οι βουλευτικές και δημαρχιακές τζάμπα χορηγίες τέρμα και μέσα τα κεφάλια συμπατριώτες μου... Άλλη είναι η αποστολή μας, δηλ. με τις δικές μας αποκλειστικές δυνάμεις να δυναμώσουμε την Κοινωνία των Πολιτών και να στηριχτούμε στα δικά μας πόδια και όχι στις χορηγίες-"γαλαντομίες" των εξουσιαστών μας...
Με το συμπάθειο
Σωτ Σωτ ΔΙΒΡΗ