p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΛΥΚΕΙΑ ΝΟΤΙΑΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΛΥΚΕΙΑ ΝΟΤΙΑΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Με συνάντηση στην Ανδρίτσαινα τα Λύκεια Νέας Φιγαλείας, Ανδρίτσαινας και Καλλιθέας γιόρτασαν το τέλος της σχολικής χρονιάς.
Με πολύ μουσική και "μπουγέλο" γιόρτασαν τα Λύκεια της Ορεινής Ολυμπίας το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς 2013-2014 σε συνάντηση που είχαν οργανώσει στην Ανδρίτσαινα σήμερα Τρίτη 24 Ιουνίου. Στη γιορτή αυτή συμμετείχαν τα Λύκεια Νέας Φιγαλείας - Ανδρίτσαινας και Καλλιθέας αλλά και μαθητές του Γυμνασίου Ανδρίτσαινας οι οποίοι με πολύ χορό και μουσική σε Κέντρο Διασκέδασης της περιοχής γιόρτασαν το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς αλλά και την αποφοίτησή τους από το Λύκειο.


Μετά την 5ήμερη εκδρομή που πραγματοποίησαν τα τρία αυτά σχολεία,τους φιλικούς σχολικούς αγώνες ποδοσφαίρου αλλά και τις ενημερωτικές συναντήσεις, η σημερινή γιορτή είναι άλλη μια πράξη συμφιλίωσης και διατήρησης των φιλικών σχέσεων των σχολικών μονάδων της Νότιας Ορεινής Ηλείας,σαν μια γροθιά για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν αλλά και σαν ένα μήνυμα απέναντι στο κρατικό σύστημα που προσπαθεί να μειώσει την δυναμικότητα των σχολικών μονάδων της Ανδρίτσαινας,της Νέας Φιγαλείας αλλά και της Καλλιθέας.
Στην γιορτή το παρών έδωσε και ο πρώην αντιδήμαρχος Ανδρίτσαινας Αθανάσιος Κωστόπουλος ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά καλή σταδιοδρομία και ένα λαμπρό μέλλον.Το ΦΙΓΑΛΕΙΑ - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ και το http://myroniailias.blogspot.gr/ βρέθηκαν και αυτά εκεί και εύχονται στους μαθητές Καλό Καλοκαίρι!


Δεν υπάρχουν σχόλια: