p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Θέατρο για παιδιά από το Φεστιβάλ Κιν/φου σε Ζαχάρω-Καράτουλα

Ατζέντα ( 03/12/2010 08:37 )
Θέατρο για παιδιά από το Φεστιβάλ Κιν/φου σε Ζαχάρω-Καράτουλα
Δυο θεατρικές παραστάσεις για παιδιά δίνει το επόμενο διήμερο (Σάββατο και Κυριακή) στη Ζαχάρω και το Καράτουλα, αντίστοιχα, η Ομάδα Τέχνης Πάροδος στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 13ου...
...Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και της 10ης Camera Zizanio. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο θεατρικό δρώμενο, βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα της Μαρίας Παπαγιάννη (εκδόσεις Πατάκη) σε σκηνοθεσία Ηλία Πίτσικα, που θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ταξιδέψουν σε ένα διαφορετικό κόσμο, να παίξουν και να γελάσουν δυνατά στα μονοπάτια που ξέρουν μόνο τα παιδιά.

Σημειώνεται ότι η Ομάδα Τέχνης Πάροδος προσφέρθηκε να συμμετάσχει εθελοντικά στις φετινές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, εκτιμώντας, όπως παρατήρησε σε σχετική επιστολή της προς την Τριμελή Γραμματεία, τη μεγάλη καλλιτεχνική κατάθεση του Φεστιβάλ Ολυμπίας και ιδιαίτερα τη σχέση που έχει αναπτύξει δια μέσου του  κινηματογράφου και των τεχνών με παιδιά και νέους της Ηλείας.



Τους ρόλους της παράστασης ερμηνεύουν οι: Μάρα Κελίδη, Μαρία Ανδρή, Μαρία Μενεγάκη, Έλσα Τσιαδή, Αλεξάνδρα Αργύρη και Γιώργος Περπινιάς, η μουσική είναι του Γιάννη Σφυρή και την τεχνική υποστήριξη έχει ο Κωνσταντίνος Περπινιάς.

Οι παραστάσεις θα γίνουν με ελεύθερη είσοδο και θα δοθούν στους χώρους των δημοτικών σχολείων ως εξής: Στη Ζαχάρω το Σάββατο, ώρα 18:00 και στο Καράτουλα την Κυριακή, ώρα 11:30.

http://www.iliatora.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: