p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

Νυχτερινή πεζοπορία με πανσέληνο στην Ορεινή Ηλεία


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Για νυχτερινή πεζοπορία με πανσέληνο στην Ορεινή Ηλεία στο
ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΦΟΛΟΗΣ στις 22 Ιουλίου 2013
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ μας συνδιοργανώνει με τον ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ και την ΟΦΟΕΣΕ – ΟΞΝΕ την 2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ με πανσέληνο στις 22 Ιουλίου 2013, ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ημέρα  ΔΕΥΤΕΡΑ στην Ορεινή ΗΛΕΙΑ, ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΦΟΛΟΗΣ!!
Συμμετέχουν τα Δ. Δ. ΓΟΥΜΕΡΟΥ, ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ, ΠΕΥΚΗ, ΚΛΙΝΔΙΑ, ΠΕΡΣΑΙΝΑ και η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΓΟΥΜΕΡΟΥ!
Οι περιπατητές θα περάσουν μέσα από τα αγνωστα αλλα πενεμορφα ορεινα χωριά ( ΓΟΥΜΕΡΟ, ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ, ΠΕΥΚΗ, ΚΛΙΔΙΑ, ΠΕΡΣΑΙΝΑ ) θα καταλήξουμε στο ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ << ΝΟΣΤΟΣ >> όπου ο ιδιοκτήτης κ. Γιάννης Σταυροπουλος θα μας υποδεχτεί με κεράσματα αναψυκτικά, ποτά, επίσης θα διαθέσει 150 πιάτα φαγητού δωρεάν στους περιπατητές, θα ακολουθήσει  μουσική χορός και γλέντι τον ευχαριστούμε θερμά!! 
Η διαδρομή είναι ευκολη, μοναδικά όμορφη στα 650 μέτρα υψόμετρο, χρονικής διάρκειας περίπου 04.30 ώρες!!

Η επιστροφή των οδηγών στα αυτοκίνητα τους θα γίνει δωρεάν από τον ιδιοκτήτη του ΤΑΞΙ ΓΟΥΜΕΡΟΥ κ. Παναγιώτη Παυλόπουλο και ΙΧ αυτοκίνητα, τους ευχαριστούμε θερμά!!
Σε αυτούς που  θα λάβουν μέρος στην πεζοπορία θα επιδοθεί ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ, που έχει δημιουργήσει το καλλιτεχνικό τμήμα του Συλλόγου μας.
Ώρα έναρξης της πεζοπορίας 18.00 μ.μ.σημειο συνάντησης στο χωριό ΓΟΥΜΕΡΟ!!
Οι περιπατητές θα έχουν μαζί τους, καπέλο, νερό, σταφίδες, σύκα, ξηρούς καρπούς, ελαφριά ρούχα, σακίδιο, μπαστούνι, φακό, φωτογραφική μηχανή!!
Οι περιπατητές θ' απολαύσουν το ποιο ωραίο ηλιοβασίλεμα με φόντο το ΙΟΝΙΟ πέλαγος, την Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά, Ιθάκη, Λευκάδα, πατραϊκό κόλπο, Αιτωλοακαρνανία, ολόκληρο τον ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ, μέχρι την Πύλο, και όλες τις κορυφές των βουνών της Πελοποννήσου, προϋπόθεση να έχει καθαρή ατμόσφαιρα!!
Επίσης θα δουν την Ανατολή της σελήνης από τις κορυφές των βουνών της Πελοποννήσου να φωτίζει ολόκληρο τον ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ τα νησιά του ΙΟΝΙΟΥ Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Πατραϊκό κ.τ.λ.
Θα επισκεφτουν το μπαλκόνι της Δυτικής Πελοποννήσου το ρετιρέ του ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ το χωριό ΓΟΥΜΕΡΟ στα 650 μέτρα υψόμετρο, με τα πολλά μνημεία διαφόρων εποχών και την απέραντη θέα!!!
Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας μέχρι της 21 Ιουλίου 2013 για να οργανώσουμε καλύτερα την γιορτή μας!!
Οι φωτογραφίες είναι από την περσινή  πεζοπορία !!
 Ευχαριστούμε τον ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ και τον Δήμαρχο κ. Μάκη Παρασκευόπουλο για την αμέριστη συμπαράσταση τους στις πρωτοβουλίες μας αυτές και την ένταξή τους στις καλοκαιρινές  Πολιτιστικές εκδηλώσεις του ΔΗΜΟΥ έτους 2013!!
Επισης ευχαριστουμε το Δ.Σ. της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. – Ο.Ξ.Ν.Ε. και τον Προεδρο κ. Βασιλη Κατσαντωνη για την αμεριστη συμπαρασταση τους στις πρωτοβουλιες μας.
Ευχαριστούμε τον Μητροπολίτη Ηλείας κ. ΓΕΡΜΑΝΟ και ευγνωμονούμε τα ΜΜΕ της ΗΛΕΙΑΣ και της Υπόλοιπης Ελλάδας για την αμέριστη συμπαράσταση τους στις πρωτοβουλίες μας!!
Με τιμή και εκτίμηση για το Δ.Σ. Με φυσιολατρικούς & οικολογικούς χαιρετισμούς .
                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ                                                                                 ΕΦΗ ΣΚΟΥΦΑ
Δημοσίευση σχολίου