p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αννας Ηλείας

Την Κυριακή το μεσημέρι 15-3-2015 πραγματοποιηθηκε ο ετήσιος χορος του συλλόγου Αγίας Αννας Ηλείας “ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ” στην ταβέρνα 'ΤΟ ΣΤΕΚΙ”
Πολλοί φίλοι του συλλόγου μας τίμησαν με την παρουσία τους. Χαιρετισμό εκ μέρους του Δ.Σ απηύθυνε η Αναστασία Κακαλή: “Φίλοι προσκεκλημένοι και μέλη του Συλλόγου, σας καλωσορίζω εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου, σε μια ιδιαιτέρως σημαντική για μας συνάντηση. Σημαντική γιατί αποδεικνύει το ενδιαφέρον σας για την πορεία του συλλόγου και την αποδοχή μας ως διοικητικό συμβούλιο. Παρά τις δυσκολίες, τα οικονομικά προβλήματα εν μέσω κρίσης , εμείς εδώ σήμερα τα αφήσαμε όλα στην άκρη γιατί μας συνδέει όλους μας κάτι κοινό. Πιστεύουμε στην δύναμη της επαφής και της επικοινωνίας γι’ αυτό και θα επενδύσουμε στην προσπάθεια για την αποκατάστασή τους. Ένα βήμα στην προσπάθεια αυτή είναι και η σημερινή μας συνάντηση.
Η μικρή κοινωνία του χωρίου μας αν και είναι σκορπισμένη εν τούτοις έχει ένα κοινό σημείο αναφοράς. Το Χωριό μας.... Η αναγκαιότητα ύπαρξης του Συλλόγου μας είναι απολύτως εμφανής, στόχοι του συλλόγου δεν πρέπει να είναι μονάχα η ανύψωση του πολιτιστικού επιπέδου των μελών του, αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος, η συνεργασία και η αλληλεγγύη μεταξύ των κατοίκων του χωριού, η αντιμετώπιση τοπικών προβλημάτων και η διοργάνωση αθλητικών, πολιτιστικών, ψυχαγωγικών εκδηλώσεων κ.λ.π . Αυτούς τους στόχους έχουμε θέσει και είμαστε σίγουροι ότι συμφωνείτε αφού τα όνειρα και οι ευαισθησίες για το χωριό μας είναι κοινά. Η προσφορά στον πολιτισμό είναι εθελοντική, πάνω από συμφέροντα και ματαιοδοξίες. Σας καλούμε να προσφέρετε μαζί μας. Έχουμε τόσα πολλά ακόμη να κάνουμε! Βοηθήστε μας με τις συμβουλές σας, στηρίξτε μας! Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και ευχόμαστε να περάσετε όμορφα.”

το Δ.Σ ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους , όπως επίσης και αυτούς που πρόσφεραν τα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά και ανανέωσε το “ραντεβού” για τις επόμενες εκδηλώσεις του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: