p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟ


Όλοι οι ενεργοι πολίτες της Ηλείας συμπαραστέκονται στον μαχητή δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο στη αυριανή δίκη στο Τριμελές του Πύργου, όπου δικάζεται μετά από μήνυση του γνωστού και μη εξαιρετέου Δημάρχου Ζαχάρως, ο οποίος είναι καταδικασμένος όχι μόνο στη συνείδηση του λαού, αλλά και με πλειάδα αποφάσεων των δικαστηρίων που δεν εκτελούνται.
 Δυστυχώς κάποιοι από τους εξουσιαστές μας (υψηλά ιστάμενοι στο Νομό και την Κυβέρνηση, ως και μερίδα του Τύπου) τον καλύπτουν και τον προστατεύουν σκανδαλωδώς, επιβάλλοντας καθεστώς ατιμωρισίας.
Ελπίζουμε η Ελληνική Δικαιοσύνη να σταθεί αυτή τη φορά στο ύψος των περιστάσεων και να αθωώσει τον αγωνιστή Μάκη Νοδάρο του οποίου η φωνή δεν φιμώνεται εύκολα, όσο κι αν θέλουν κάποιοι να τον τρομοκρατήσουν.
Σωτήρης Σωτηρόπουλος, ιατρός
(Εκδότης του περιοδικου "ΔΙΒΡΗ" και πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών ΚΕΑ)
Μαρία Σωτηροπούλου, συγγραφέας
(Πρόεδρος του Ελληνικου Κλαδου της βραβευμένης με Νομπέλ Ειρήνης IPPNW, κατά των Πυρηνικών και Βιοχημικών όπλων)

Δεν υπάρχουν σχόλια: