p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΔΙΕΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΔΙΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ - ΚΙΟΣΙΑ

Για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου, κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου χθες το πρωί ο δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας και μέλος της ΕΣΗΕΑ Μάκης Νοδάρος, μαζί με τον μοναδικό επιζώντα της Αρτέμιδας, Σπύρο Κιόσια, ύστερα από την μήνυση που έχει υποβάλλει εναντίον τους ο δήμαρχος Ζαχάρως, Πανταζής Χρονόπουλος. Η δίκη που διήρκεσε πάνω από πέντε ώρες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας, είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή της συνεδρίασης αργά το βράδυ, μέχρι την Πέμπτη όπου και θα διεξαχθεί εκ νέου με τις καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων.
Η δίκη ξεκίνησε με τις καταθέσεις της συζύγου του αδικοχαμένου αντιδημάρχου Ζαχάρως, Αντώνη Κρέσπη και του αντιδημάρχου Ζαχάρως, Σπύρου Μπηλιώνη, οι οποίοι εμφανίστηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του μηνυτή δημάρχου, Πανταζή Χρονόπουλου. Επίσης την έντονη αντίδραση του μάρτυρα υπεράσπισης του δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη προκάλεσαν οι κατηγορίες της συνηγόρου υπεράσπισης του δημάρχου Ζαχάρως, Σούλας Τζίνη, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.
Ο δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας, καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης, είχε στο πλευρό του τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στην Αρτέμιδα, φίλους και συναδέλφους, οι οποίοι τον στήριξαν με την παρουσία τους. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, δεν έλειψαν οι εντάσεις μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης ενώ η τελική απόφαση για τους δύο κατηγορούμενους, Μάκη Νοδάρο και Σπύρο Κιόσια, θα δοθεί την ερχόμενη Πέμπτη όπου το δικαστήριο θα συνεδριάσει στις 11 το πρωί.

Ο δημοσιογράφος, Μάκης Νοδάρος, με ανοιχτή επιστολή του προς την ΕΣΗΕΑ, μία μέρα πριν τη συγκεκριμένη δίκη, υποστήριξε ότι θα δεχθεί οποιαδήποτε κατηγορία του αποδώσει το δικαστήριο, ακόμα και αν αυτή αφορά την καταδίκη του, παραμένοντας στη φυλακή ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
πηγη: http://pgiakoumelou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: