p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

1o Ολυμπιακό Mauntain Bike Οργάνωση Π.Τ.Σ.Ποδηλατοδρόμος Πύργου

Στις 13-6-2010 στο Δάσος της Φολόης θα διοργανωθεί το 1ο Ολυμπιακό Mοuntain bike XCC απο τον Ποδηλατικό Τριαθλητικό Σύλλογο Πυργου "Ποδηλατοδρόμο". Ο αγώνας ανήκει στο Εθνικό αγωνιστικό πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδος (ΤΕΠΔΕ).

Κατηγορίες:
Ανδρών Ελίτ,Κάτω των 23,
Εφήβων,Μάστερς,παιδων,
Κορασίδων και Παμπαίδων

Περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα.
Επισκεφτείτε το σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του αγώνα

1ο «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ MOUNTAINΝ BIKE Φολόης»
Ο Π.Τ.Σ. ΠΥΡΓΟΥ Ποδηλατοδρόμος, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας και ο δήμος Φολόης σας καλωσορίζουν και εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές σας στον αγώνα.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και σας παρακαλούμε να δείξετε την απαραίτητη κατανόηση αλλά και να κάνετε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε το παρακάτω πρόγραμμα να τηρηθεί από πλευράς των σωματείων ώστε η δουλειά των διοργανωτών, κριτών, αλλά και των εμπλεκομένων φορέων να γίνει πιο εύκολη προκειμένου να διεξαχθεί ένας ομαλός και καλός αγώνας από όλες τις απόψεις.
08:45 – 09:00 π.μ. Αφίξεις των αποστολών στον χώρο πάρκινγκ που θα σηματοδοτηθεί πριν τον αγώνα και βρίσκεται απέναντι από τους χώρους εκκίνησης αλλά και 300 μέτρα πριν την εκκίνηση σε σημείο που δεν εμπλέκεται στην ροή του αγώνα
09:00 – 09:45 Υπογραφή των αθλητών –αθλητριών στην γραμματεία του αγώνα που θα βρίσκεται στο σημείο εκκίνησης και προμήθεια των αριθμών τους για τον αγώνα.
10:00 Εκκίνηση του αγώνα στις κατηγορίες ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ -
Οι κατηγορίες αυτές θα διανύσουν 1 στροφές στο σηματοδοτημένο μέρος της διαδρομής που δίνεται στο συνοδευτικό σχεδιάγραμμα μήκους 11 χλμ.
Όποιος αθλητής δεν έχει κλείσει την πρώτη στροφή μετά τον τερματισμό του
Πρώτου νικητή της κατηγορίας του θα τελειώνει τον αγώνα χωρίς να επιχειρεί την προσπάθειά του για ολοκλήρωση της δεύτερης στροφής, το ίδιο ισχύει και για τους αθλητές που δεν έχουν κλείσει την δεύτερη στροφή την ώρα που ο πρώτος της κατηγορίας τους τερματίζει φυσικά όσοι έχουν μπει στην 3η στροφή θα ολοκληρώσουν τον κύκλο μέχρι τον τερματισμό όπως είναι αυτονόητο.
10:30 Εκκίνηση του αγώνα της κατηγορίας ΜΑΣΤΕΡΣ
Η κατηγορία αυτή θα διανύσει επίσης 2 στροφές την πιο πάνω διαδρομή των 11χλμ.
Ισχύει όπως πιο πάνω πώς όσοι δεν μπει στην δεύτερη στροφή την ώρα που ο πρώτος της κατηγορίας τους τερματίζει θα τερματίσουν τον αγώνα με την ολοκλήρωση 1 στροφής και μόνο.
12:00 Εκκίνηση του αγώνα στις κατηγορίες των ΑΝΔΡΩΝ – ΝΕΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ οι οποίες θα διανύσουν 3 στροφές της διαδρομής στον ίδιο χώρο μήκους 11 χλμ.
Καλό είναι να γίνει αναγνώριση της από τους αθλητές νωρίτερα για να μην χαθούν επειδή το δάσος της Φολόης έχει την ιδιομορφία να δείχνει παντού ίδιο αφού αποτελείται μόνο από δρυς.
Η διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη όπως προβλέπεται νωρίτερα (24 ώρες) και μπορούν οι αθλητές να κάνουν αναγνώριση της ΑΠΌ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Οι απονομές θα γίνουν στον χώρο της εκκίνησης του αγώνα μετά την λήξη των αγώνων


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

1ο Ολυμπιακό MAOUNTAIN BIKE XCC ΦΟΛΟΗΣ
Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑΣ και ο Π.Τ.Σ. ΠΥΡΓΟΥ Ποδηλατοδρόμος
διοργανώνουν τον ποδηλατικό αγώνα 1ο Ολυμπιακό MAOUNTAIN BIKE XCC ΦΟΛΟΗΣ

1. ΘΕΜΑ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ
ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «1Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ MAOUNTAIN BIKE ΦΟΛΟΗΣ»
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Π.Τ.Σ. Πύργου
Ο Π.Τ.Σ. ΠΥΡΓΟΥ Ποδηλατοδρόμος σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας
διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα ΜΤΒ XCC μάουνταιν στις κατηγορίες: Ανδρών – Νέων – Εφήβων – Μάστερς
– Παίδων-Κορασίδων - Παμπαίδων
ΑΘΛΗΜΑ: Ποδηλασία MTB ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 13 Ιουνίου 2010
ΤΟΠΟΣ: Δάσος Φολόης δήμου Φολόης στο Νομό Ηλείας ΑΓΩΝΙΣΜΑ: MTB XCC
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Σε δασική περιοχή στον χώρο του δρυοδάσους Φολόης στο οροπέδιο της Φολόης 2 χλμ. πρίν το χωριό Φολόη στην Ηλεία
και περιλαμβάνει δασικούς δρόμους και μονοπάτια.
ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ – ΠΑΙΔΕΣ – ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (10:00 π.μ.) ΜΑΣΤΕΡΣ(10:30π.μ..) ΑΝΔΡΕΣ – ΝΕΟΙ – ΕΦΗΒΟΙ ( 12:00π.μ.)
Η διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη 24 ώρες πρίν τον αγώνα, όπως προβλέπεται.
ΟΡΟΙ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές ανήκουν σε σωματεία της Ε.Ο.Π. και έχουν δελτίο της ΕΟΠ θεωρημένο από ιατρό για το 2010

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.
Οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία υποχρέωση για ατύχημα φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1ος νικητής - Κύπελλο - μετάλλιο- δίπλωμα.
2ος νικητής - Κύπελλο - μετάλλιο- δίπλωμα.
3ος νικητής:- Κύπελλο - μετάλλιο- δίπλωμα.
4ος νικητής- μετάλλιο – δίπλωμα
5ος νικητής μετάλλιο - δίπλωμα
6ος νικητής μετάλλιο – δίπλωμα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Γίνεται προσπάθεια προκειμένου να καλυφθεί το γεύμα των αθλητών και συνοδών μετά τον αγώνα.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Κατά προτίμηση το αργότερο μέχρι 11-6-2010 8 μ.μ. με επιστολή ή fax. στο 26210 24109 ή e-mail apostolc@hol.gr
Μανωλοπούλου 42 – Πύργος Ηλείας – Τ.Κ. 27100
Παράλληλα πρέπει να αναγράψετε ένα τηλέφωνο συνεννόησης στην δήλωση για την ενημέρωσή σας σε περίπτωση που κάποια κατηγορία δεν συμπληρώνει τον απαραίτητο αριθμό αθλητών προκειμένου να αποτραπεί η άσκοπη μετακίνηση των αθλητών της συγκεκριμένης κατηγορίας. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. 6977249306 (Μαντάς Διονύσης)

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και τους βασικούς κανονισμούς της ΕΟΠ, αποφασίζει επί τόπου, τελεσίδικα η Αγωνόδικος επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: