p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Η επιτροπη "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" Πυργου καλει ολους τους πολιτες να συμμετεχουν ενεργα στις αγωνιστικες κινήσεις


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Η επιτροπη <<ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ>> Πυργου καλει ολους τους πολιτες να συμμετεχουν
ενεργα στις αγωνιστικες κινησεις

Τριτη πρωι Πατρα
Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Πατρών συζητείται την Τρίτη 3 Μαϊου, η αγωγή που έχει καταθέσει ο Δικηγορικός Σύλλογος της Πάτρας κατά της «Ολυμπίας οδού», ζητώντας την κατάργηση της σύμβασης παραχώρησης έργου, αλλά και τη μη καταβολή διοδίων στον οδικό άξονα Ρίου - Ζευγολατιού.

Στην αγωγή, που έχει καταθέσει η προηγούμενη διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, προβάλλεται το επιχείρημα ότι δεν είναι υποχρεωμένος ο κάθε πολίτης που διέρχεται από το τμήμα Πάτρα - Κόρινθος να πληρώνει διόδια, τη στιγμή που δρόμος δεν είναι κατασκευασμένος και δεν έχει δοθεί προς χρήση.

Το γεγονός ότι η υπόθεση θα συζητηθεί εκείνη την ημέρα, έχει λάβει πανελλαδικές διαστάσεις μέσω του διαδικτύου. Επιτροπές αγώνα από διάφορες περιοχές της χώρας θα έρθουν στην Πάτρα, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην είσπραξη των διοδίων. Μάλιστα, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πατρών, προγραμματίζουμε και συγκέντρωση κατά των διοδίων. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί το Σεπτέμβριο.

Δεν έχει υπάρξει κάποιο αντίστοιχο δεδικασμένο και είναι η πρώτη αγωγή που εκδικάζεται κατά της «Ολυμπίας». Στην υπόθεση είχαν δοθεί το προηγούμενο διάστημα δύο αναβολές και για το λόγο αυτό τη συγκεκριμένη ημέρα, αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης στην ουσία της.

Η απόφαση να παρασταθεί ο Δικηγορικός Σύλλογος, είχε ληφθεί προ μηνών, προκειμένου να καλύψει τη νομική πλευρά του ζητήματος.

Τεταρτη απογευμα Πυργος ( 2ο Λυκειο)
Στο 2ο Λυκειο Πυργου 7.30 το απογευμα την Τεταρτη 4 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί
ανοιχτή συνέλευση της επιτροπής για ενημέρωση της δίκης καθώς και συντονισμό της
δράσης σε τοπικό επίπεδο.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ  <<ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ>> ΠΥΡΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: