p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Εξόρμηση του ΕΟΣ στην ορεινή Ηλεία


Εξόρμηση στο Φαράγγι Ανδρωνίου στο νομό Ηλείας θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 29 Μαΐου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Ο.Σ.) Σπάρτης. Η εξόρμηση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Πύργου.
Πρόκειται για μια διαφορετικού τύπου πορεία, διάρκειας περίπου 5.30 ωρών, κατά μήκος του φαραγγιού με συνεχή ροή νερού, και μέτριας δυσκολίας. Σημειώνεται ότι για όσους θέλουν να περπατήσουν μόνο μία ώρα, θα υπάρξει η δυνατότητα, να μεταφερθούν πίσω στο χωριό στο σημείο εκκίνησης. Όσοι θέλουν να κάνουν μπάνιο στις «βάθρες» του φαραγγιού, πρέπει να φέρουν μαγιό κλπ – ενώ χρήσιμα για όλους θα ήταν ένα 2ο ζευγάρι ελαφριά παπούτσια (αθλητικά) και κάλτσες, για την περίπτωση που η στάθμη του νερού είναι ανεβασμένη.

Η αναχώρηση των συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθεί στις 6:45 το πρωί της Κυριακής από το Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης  με ΙΧ για Τρίπολη - Λάμπεια (Δίβρη)- Ανδρώνι, όπου και προβλέπεται η άφιξη σε 2.30 περίπου ώρες.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής 27/5, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη  της εξόρμησης κ. Λία Λιάκου στο τηλέφωνο 6972 575979.
 notospress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: