p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Σύλλογος Δουκιωτών - Εκλογή νέου Δ.Σ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΟΥΚΙΩΤΩΝ
«Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 15 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του συλλόγου Απανταχού Δουκιωτών «Ο Άγιος Νικόλαος» , οι οποίες για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου διεξήχθησαν στο Δούκα και χαρακτηρίστηκαν από τη μεγάλη συμμετοχή των μελών του.
Στις εκλογές δεν ήταν υποψήφιοι και συνεπώς δεν θα είναι μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου ο κ. Παπαδόπουλος Νίκος, ο κ. Πατέλης Δημήτρης και η κ. Χατζοπούλου Γιάννα οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν από τη μεγάλη τους προσφορά στο σύλλογο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παραμείνουν ενεργά μέλη του συλλόγου. Ωστόσο, η διάθεση για προσφορά των νέων προσώπων που εξελέγησαν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στοιχείο για την εξέλιξη του συλλόγου.
Παρακάτω ακολουθούν τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μαζί με τις ψήφους που έλαβαν:
Αλιαπούλιος Αθανάσιος (31), Αποστολοπούλου Ουρανία (46), Γερασιμοπούλου Κωνσταντίνα (50), Γιαννόπουλος Αριστείδης (52), Δημακόπουλος Νικόλαος (45), Δούρου Ιωάννα (34), Κανελλοπούλου Γεωργία (58), Μιχόπουλος Νικόλαος (56), Παπακωνσταντίνου Ανδρέας (55).

Δεν υπάρχουν σχόλια: