p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ στο νέο Διοικητή του Νοσ/μείου Πύργου για το μέγα σκάνδαλο της ΔΩΡΕΑΣ ΨΥΧΑΛΙΝΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ                                                               ΕΠΕΙΓΟΝ
ΛΑΜΠΕΙΕΩΝ (ΔΙΒΡΙΩΤΩΝ) ΗΛΕΙΑΣ
«ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΒΡΗΣ»
ΤΚ 27063 Λαμπεία-Τηλ 6972295293                                          Λαμπεία (Δίβρη) 21-1-2014
        αρ. πρωτ. 2173

                        Προς
                        Τον Διοικητή του Γ.Ν. Πύργου «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ»
                                    Κο Βασίλειο Δημόπουλο

ΘΕΜΑ: Το μέγα σκάνδαλο της ΔΩΡΕΑΣ ΨΥΧΑΛΙΝΟΥ στο Νοσ/μείο Πύργου. Πλήρης ενημέρωση και ευθύνη της νέας Διοίκησης του Νοσοκομείου στο θέμα.

Αξιότιμε κ. Διοικητή
            Κατ΄ αρχήν να σας συγχαρούμε για την ανάληψη των καθηκόντων που σας ανέθεσε η Ελληνική Πολιτεία στο Νοσοκομείο των συμπολιτών μας Ηλείων.
            Προσωπικά, σας εύχομαι επιτυχία στο δύσκολο έργο σας, πολύ δε περισσότερο  γνωρίζοντας όλες τις ευαίσθητες πτυχές αυτού του τεράστιου έργου που καλείσθε να επιτελέσετε από την δική μου εμπειρία, θητεύσας κι εγώ πριν 30 περίπου χρόνια ως πρόεδρος μεγάλου Νοσοκομείου της Αττικής («ΤΖΑΝΕΙΟ»). Ελπίζω η μεγάλη δική σας εμπειρία (που διάβασα στο βιογραφικό σας) να βοηθήσει ώστε το Νοσοκομείο σας να βρει το σωστό δρόμο του, καθότι το παραλαμβάνετε στο ναδίρ της λειτουργίας του.

            Και τώρα στο προβαλλόμενο εν θέματι σοβαρότατο γεγονός.
            Δεν γνωρίζω αν η προκάτοχός σας, σας ενημέρωσε για το θέμα. Όπως και αν έχει όμως, εμείς εκ καθήκοντος εν αρχή σας παρακαλούμε να ανοίξετε του «ευώδη» φάκελο «ΔΙΑΘΗΚΗ - ΔΩΡΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΨΥΧΑΛΙΝΟΥ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ» που χρονολογείται από το έτος 1999, το οποίο θέμα  παρέμενε ερμητικά κλεισμένο στα συρτάρια των προηγούμενων Διοικήσεων του Νοσοκομείου σας και αποκαλύψαμε εμείς προ 3ετίας. Έκτοτε μεσολάβησαν γεγονότα και παραλήψεις και των 2 προηγούμενων Διοικήσεων του Νοσοκομείου Πύργου, δηλαδή συγκάλυψη του θέματος (συνειδητή ή όχι δεν έχει σημασία) και εγκληματική αδιαφορία εις βάρος της υγείας των συμπολιτών μας που προκαλεί ίλιγγο.
            Κύριε Διοικητή
            Δεν πρόκειται στην σε αυτή την πρώτη (εθιμοτυπική αλλά και ουσιαστική) επικοινωνία μας, να μπούμε σε λεπτομέρειες που ελπίζουμε να διαβάσετε στο φάκελο της υπόθεσης. Μέσα εκεί θα βρείτε και δεκάδες δικά μας επίσημα και πλήρως τεκμηριωμένα έγγραφα για να σχηματίσετε μια πρώτη γνώμη.  
΄           Άλλωστε, σας ζητάμε εδώ να μας καλέσετε στο Γραφείο σας για να δώσουμε και δια ζώσης τις απόψεις μας (η διεύθυνση και το τηλέφωνό μας στην προμετωπίδα). Μάλιστα είναι το θέμα λίαν επίκαιρο και επιτακτικό καθόσον –όπως θα σας ενημέρωσαν- έχουν ήδη παρέμβει οι Υγειονομικοί Επιθεωρητές που πριν λίγο καιρό ήρθαν επί τούτου στον Πύργο.
            Η τεχνολογία μας επιτρέπει να σας επισυνάψουμε σε ηλεκτρονική μορφή μονο 2 από τα έγγραφά μας που πρέπει να μελετήσετε και να δράσετε: (το 1ο Διαθήκη 1 και το 2ο Ψυχαλ.15  όλα τα υπόλοιπα, θα βρείτε στο Αρχείο του πρωτοκόλλου του Νοσοκομείου ).
 Εν αναμονή ενεργειών και απαντήσεώς σας.
Ο πρόεδρος
Σωτήρης Σωτηρόπουλος
(ιατρός, εκδότης του περιοδικού «ΔΙΒΡΗ» και πρόεδρος της Κίνησης πολιτών «Κοινωνική Ένωση Αναδημιουργίας». e-mailsotxsot@gmail.com))
Δημοσίευση σχολίου