p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΕΙΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΤΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΟΝ «ΕΠΙΤΑΦΙΟ»



Επί 20 και πλέον χρόνια ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος , τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας , εμφανίζεται σε μεγάλες μουσικές σκηνές και θέατρα της Αθήνας ερμηνεύοντας τον «Επιτάφιο» του Γιάννη Ρίτσου και του Μίκη Θεοδωράκη.
Ο Ηλείος στην καταγωγή τραγουδιστής ( είναι γεννημένος και μεγαλωμένος  στο Βασιλάκι της Αρχαίας Ολυμπίας) συνοδευόμενος από 7μελή λαϊκή ορχήστρα θα εμφανιστεί:
-  την Κυριακή των Βαΐων , (13.4.) και την Μ. Τρίτη ( 15.4) και ώρα 9.00 το βράδυ στην μουσική σκηνή «Αίτιον»   στην περιοχή Μακρυγιάννη στην Ακρόπολη.
- Την Μ. Δευτέρα στο θέατρο του πολυχώρου του δήμου Αθηναίων στον Νέο Κόσμο.
- Και  την Μ. Τετάρτη στον «Μαγεμένο Αυλό» στο Παγκράτι , στέκι του Μάνου Χατζιδάκι.

Ο καλλιτέχνης στις εμφανίσεις του, εκτός από τα τραγούδια του Ρίτσου- Θεοδωράκη,  ερμηνεύει κομμάτια και άλλων ελλήνων μουσικοσυνθετών. Ταυτόχρονα ετοιμάζει  για το καλοκαίρι ειδικό αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: