p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο του υπουργείου την Δευτέρα το πρωί  με τη συμμετοχή δημαρχών , περιφερειαρχών και άλλων αρμόδιων από όλη την χώρα.


Στην ημερίδα του υπουργείου Παιδείας με θέμα τις προωθούμενες αλλαγές στην λειτουργία των σχολικών συγκροτημάτων  και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών , έλαβαν μέρος ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιος Κοτζιάς και ο αρμόδιος για θέματα παιδείας αντιδήμαρχος Γιώργος Γεωργακόπουλος .
 Στο περιθώριο των εργασιών οι δύο αιρετοί άνδρες της Αρχαίας Ολυμπίας  είχαν συνομιλία με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος Γιώργο Παναγιωτόπουλο και την προϊσταμένη  της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Ζωή Βουρλούμη , όπου και τέθηκαν  τα ζητήματα των σχολικών μονάδων του δήμου.

Μετά το πέρας των εργασιών οι εκπρόσωποι του δήμου είχαν ολιγόλεπτη  συνομιλία με την ηγεσία του υπουργείου  ενώ στην συνέχεια  κατέθεσαν φάκελο στην Γενική Γραμματεία του υπουργείου, στον οποίο εμπεριέχονταν οι προτάσεις της επιτροπής που είχε συστηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο  σχετικά με την λειτουργία των σχολείων . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: