p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Νέα Διοίκηση στον Πανηλειακό Σύλλογος Νέας Υόρκης



 

Αλλαγή σκυτάλης στον Πανηλειακό Σύλλογο της Νέας Υόρκης όπου η Γενική Συνέλευση εξέλεξε τη Νέα Διοίκηση.  Η Γενική Συνέλευση και εκλογές έγινε στο εστιατόριο Bridgeview Diner στο Brooklyn.   Στη Γενική Συνέλευση έδωσε το παρόν ο Πρόεδρος της ΠΟΑΚ κ. Μαρίτσας ο ποίος ανακοίνωσε ότι θα γίνουν συμβούλια της ΠΟΑΚ στο Τορόντο και το Μόντρεαλ του Καναδα κατά το μήνα Μάρτιο.  Επίσης το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλείων "Κόροιβος" της Νέας Ιερσέης κ. Τριανταφυλλόπουλος.

Το νέο διοικητικό Συμβούλιο έχει ωε εξής:
Πρόεδρος: Σωτήρης Κωνσταντακόπουλος, από το Μαζαράκι Ηλείας
Αντιπρόεδρος: Νίκος Λαδάς από το Κολύρι
Γραμματέας: Δημήτρης Κωστόπουλος, επανεξελέγη, από το Καπελέτο
Ταμίας: Νίκος Σινόπουλος, από την Αμαλιάδα

Μέλη Διοικητικού Συμβυλίου:
Ηλίας Δημητρόπουλος, πρώην Πρόεδρος,από την Πέρσαινα, Γεωργία Παπαδοπούλου, πρώην Πρόεδρος  από το Σιμόπουλο και Κώστας Κολοβάδης, Αγγελική Αναστασοπούλου, Νίκος Καραγιάννης, Ανγελική Τσοκάνος, Παναγιώτης Κωστόπουλος.  Αναπληρωματικοί: Νίκος Κωστόπουλος, Παναγιώτης Πλιάκας.

http://www.paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: