p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Α.Ο. ΓΟΥΜΕΡΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

   Θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας προς την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Α.Ο. ΓΟΥΜΕΡΟΥ για την μεγαλη επιτυχία της να φτάσει στον ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΠΣ  ΗΛΕΙΑΣ, να συγχαρούμε έναν έναν τους παίκτες τον προπονητή της ομάδας για την ομαδική δουλειά τους να καταφέρουν αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα. καθώς επίσης  και έναν έναν τους παράγοντες και τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Α.Ο. με επικεφαλής τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Α.Ο. κ. Συλαϊδο Τούμπα για την αμέριστη συμπαράσταση τους στους παίκτες και τον Προπονητή  να δουλέψουν ομαδικα, απερίσπαστοι και να επιτελέσουν έναν αθλο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ.  
 
   Από το πουθενά να φτάσουν την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Α.Ο. μας στον ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ να μιλαει ολος ο ΝΟΜΟΣ  ΗΛΕΙΑΣ και εκτός ΝΟΜΟΥ για την ορεινή αλλα πανέμορφη ΗΛΕΙΑ για την αγωνιστικότητα και ομαδικότητα.
 Τους ευγνωμονούμε γιατι είναι το φωτεινό παράδειγμα εθελοντισμού για όλους εμάς τους ΓΟΥΜΕΡΙΩΤΕΣ πάνω από 4500 ) όπου γης και ιδιαίτερα για την νέα γενιά, όλοι μαζί ενωμένοι στον κοινό στόχο και σκοπό ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο.
   Το Δ.Σ. του Συλλογου μας ομοφωνα αποφασισε  τιμης ενεκεν να απονειμει αναμνηστικο μεταλλιο στους  παικτες, Προπονητη, Προεδρο, μελοι του Δ.Σ. και παραγοντες της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Α.Ο. ΓΟΥΜΕΡΟΥ και μια αναμνηστικη μπαλλα για την Ομαδα.
    Η συμβολή των δημοσιογράφων των Μ.Μ.Ε. ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ και τ ης υπόλοιπης ΕΛΛΑΔΑΣ και η συμπαρασταση τους στις  πρωτοβουλιες μας είναι μοναδικη τους ευχαριστουμε θερμα.

                    Με συμπατριωτικούς χαιρετισμούς και τιμή για το Δ.Σ.
                          
       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΣ                      
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ                                                                             ΕΦΗ  ΣΚΟΥΦΑ                                             
ΚΟΙΝ.. Μ.Μ.Ε., ΑΡΧΕΣ, ΦΟΡΕΙΣ, ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Συμπατριώτες μας.
                             

Δεν υπάρχουν σχόλια: