p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Θερινό Σχολείο Τουρισμού στην Αρχαία Ολυμπία


Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Tμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, σε συνεργασία με το Διεθνές Ινστιτούτο Institute of Euro Med Affairs και το Πανεπιστήμιο της Σμύρνης στην Τουρκία, συνδιοργανώνουν το Θερινό Σχολείο Management & Marketing και το Θερινό Σχολείο Τουρισμού, αυτό το καλοκαίρι από τις 27/7/2012 έως τις 2/8/2012 στην Αρχαία Ολυμπία.
Σε γενικές γραμμές μιλάμε για:
   μια εβδομάδα εντατικών μαθημάτων από Ακαδημαϊκούς, αλλά και βιωματικές εμπειρίες και επισκέψεις σε επιχειρήσεις
    επαφή με άτομα από διάφορα μέρη του κόσμου και ανταλλαγή πληροφοριών για το διεθνές ακαδημαϊκό και εργασιακό περιβάλλον.

Όλα αυτά σε χαλαρή ατμόσφαιρα και διακοπές, με όλες τις ανέσεις που μπορούν να συνδυαστούν με τις διακοπές της παρέας ή της οικογένειάς σου. Ουσιαστικά πρόκειται για μια εμπειρία travel & learn!
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: