p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».


Συνάντηση με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου  του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο  είχε ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιος Κοτζιάς . Η συνάντηση που  πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Ολυμπίας με την συμμετοχή του Ταμία της  οργάνωσης Γιάννη Λαμπρόπουλου και των κοινωνικών λειτουργών του δήμου Αργυρής  Χροναράκη  και η Ελένης  Τσάτσου,   είχε ως αντικείμενο τις ενδεχόμενες δράσεις που μπορούν να αναπτυχθούν από τους δύο φορείς με επίκεντρο το παιδί .

 Υποδεχόμενος ο δήμαρχος  Θύμιος Κοτζιάς  τον πρόεδρος του «Χαμόγελου»  είπε :
«Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδέχομαι στην Αρχαία Ολυμπία . Το έργο που τόσα χρόνια επιτελείτε είναι θεάρεστο. Η επικράτεια το αναγνωρίζει . Το «Χαμόγελο» έχει αποδείξει ότι είναι το απάνεμο λιμάνι των παιδιών εκείνων που ήρθαν ή έρχονται αντιμέτωπα με διαφορά μικρά ή μεγάλα προβλήματα. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε διαθέσιμοι και με βάση τις δυνατότητές μας , να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθειά σας .»
 Εκ μέρους του κ Γιαννόπουλου αναλύθηκε η δράση του «Χαμόγελου του παιδιού» σε πανελλαδικό αλλά και περιφερειακό και τοπικό επίπεδο. Τέλος ο πρόεδρος του συλλόγου ζητώντας την γνώμη του δημάρχου είπε ότι προτίθεται «να προτείνει   την Ολυμπία ως τον τόπο που θα διεξαχθεί  μια  συνάντηση παιδιών από όλο τον κόσμο.». Για τον λόγο αυτό ο κ Γιαννόπουλος θα μεταβεί στο Άμστερνταμ όπου είναι προσκεκλημένος προκειμένου να συζητηθεί  το θέμα της διεθνούς συνάντησης των παιδιών .
 Με την πρόταση αυτή συμφώνησε ο δήμαρχος και προτείνε την συνεργασία με την ΔΟΑ προκειμένου τα παιδιά  να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της . Παράλληλα ο δήμαρχος διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του «χαμόγελου» ότι από πλευράς του δήμου θα γίνει κάθε προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου αλλά και για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων και των μέσων που διαθέτει το «χαμόγελο του παιδιού» για όφελος παιδικών αναγκών της ευρύτερης  περιοχής  του δήμου . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: