p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Jpforum και οι Γιατροί του Κόσμου στην ΛΑΜΠΕΙΑ...29.06-01.07

Μετά από έκκληση από την Λάμπεια (Δίβρη) του νομού Ηλείας θα μεταφέρουμε μία μικρή ομάδα ιατρικού προσωπικού και φαρμακευτικού υλικού στο χωριό για να γίνουν εξετάσεις στους κατοίκους. Η έκκληση αφορά γυναικολογικές και ορθοπεδικές εξετάσεις. Εμείς θα βοηθήσουμε στην μεταφορά ασθενών και σίγουρα στην οργάνωση της προσέλευσης του κόσμου για το Σάββατο και την Κυριακή. Τα άτομα που θα έρθουν από την οργάνωση είναι τρία (Ορθοπεδικός-γυναικολόγος και βοηθός) Ελπίζω τα παιδιά από την περιοχή να μας βρούν εκεί και να βοηθήσουν. 

Δυστυχώς αυτή την φορά δεν έχουμε χρηματοδότηση και έτσι όλα τα έξοδα επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες. Θα ξεκινήσουμε την Παρασκευή το απόγευμα και θα γυρίσουμε Κυριακή απόγευμα.

http://jpforum.gr/viewtopic.php?f=71&t=5512

Δεν υπάρχουν σχόλια: