p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ ΣΕ ΓΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΚΥΛΛΗΝΗ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος σε δυο πεζοπορίες μαζί με τον ΟΦΟ ΒΟΥΛΑΣ που θα βρίσκεται στο ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ στις 25 και 26 Μάιου 2013 ύστερα από Πρόσκληση του Συλλόγου μας!!
Αρχηγός και ξεναγός ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Παναγιωτης Αχιλλεοπουλος!
Το πρόγραμμα έχει ως εξής!!


1).Πρώτη  Ημέρα Σάββατο 25 Μαΐου 2013 από χωριό ΓΟΥΜΕΡΟ προς χωριό ΧΕΛΙΔΩΝΙ πανέμορφη διαδρομή με πολλές εναλλαγές, θα επισκεφτούμε τα οκτώ ζωνάρια, τις αρχαίες ελιές, την Μονή Ασκητή ( σπήλαιο ), θα διασχίσουμε τον ποταμό Ενιπέα, την Παναγιά Σεντουκιωτισσα, διάρκεια διαδρομής πέντε ώρες περίπου, σημείο συνάντησης στο χωριό ΓΟΥΜΕΡΟ και ώρα αναχώρησης περίπου 12.00 π.μ..

Η διανυκτέρευση θα γίνει σε ΞΕΝΟΔΩΧΕΙΟ της ΚΥΛΛΗΝΗΣ!!;;
2). Δεύτερη ημέρα Κυριακή 26 Μαΐου 2013 πεζοπορία στο ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΙΝΩΝ ( Κυλλήνη- Κάστρο – Λουτρά Κυλλήνης ), πανέμορφη διαδρομή με πολλές εναλλαγές διαρκείας 4 ώρες περίπου, ώρα αναχώρησης 09.00 π.μ. από το ΛΥΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ..
Στο τέλος της διαδρομής θα έχει λασπόλουτρα στα Ιαματικά Λουτρά της Κυλλήνης για αναζωογόνηση!!;;
Οι Σύλλογοι μας σας ενημερώνουν για οποιαδήποτε αλλαγή του προγράμματος να επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας !!
Η συμμέτοχη στις πεζοπορίες είναι δωρεάν!!;;      

Όλο το  χρόνο επισκέπτες για πεζοπορίες στο Δίκτυο των πάνω απο ( 450 χιλιομέτρων ) πράσινων μονοπατιών που έχει δημιουργήσει ο Σύλλογος μας, σε συνεργασία με την Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. – Ο.Ξ.Ν.Ε. στο ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ.
.
 Ευχαριστούμε και ευγνωμονούμε τον Μητροπολίτη Ηλείας κ. ΓΕΡΜΑΝΟ, καθώς και τα Μ.Μ.Ε. του ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ & της υπόλοιπης ΕΛΛΑΔΑΣ για την αμέριστη συμπαράστασή τους στις πρωτοβουλίες μας.
Με τιμή και εκτίμηση για το Δ.Σ. Με φυσιολατρικούς & οικολογικούς χαιρετισμούς .
                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ                                                                                 ΕΦΗ ΣΚΟΥΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: