p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Κατέρρευσε από 2 μηνών η Ε.Ο. 111 Πατρών-Τριπόλεως στο 78ο χλμ






Κύριοι αρμόδιοι
            Εδώ και 2 περίπου μήνες, λόγων κατολισθήσεων στην 78η χλθ στην είσοδο της Λαμπείας (Δίβρης) Ηλείας, της («κατ΄ ευφημισμόν») Εθνικής Οδού 111 - Πατρών Τριπόλεως έχει καταρρεύσει εντελώς το οδόστρωμα σχεδόν στην μια λωρίδα και μάλιστα σε στροφή της οδού (βλ. επισυναπτόμενη φωτογραφία).  Παρά το γεγονός ότι έχουν τοποθετηθεί προειδοποιητικοί κώνοι υπάρχει μεγάλος και άμεσος κίνδυνος για ατυχήματα στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Μάλιστα τώρα εν όψει των εορτών του Πάσχα, ο κίνδυνος  γίνεται ακόμη μεγαλύτερος  για τα οχήματα και τη ζωή των επιβαινόντων.
            Η Ε.Ο. 111 έχει πλήρως εγκαταλειφτεί (λακκούβες, έλλειψη σήμανσης κλπ), τουλάχιστον σπεύσατε να  αποκαταστήσετε την  μεγάλη ζημιά στο σημείο αυτό.

            Η δική μας η παρέμβαση γίνεται μια και ουδείς εκ των αρμόδιων και υπεύθυνων ενδιαφέρεται.
            Εν αναμονή άμεσων ενεργειών σας.

Ο πρόεδρος 
Σωτήρης Σωτηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: