p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΘΑΤΣΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ!!!!

"Η γυναίκα που άλλαξε τον κόσμο και μας θύμισε ότι ένας πολιτικός, δεν είναι υπάλληλος κανενός, παρά μόνο του λαού του/της. Αποχαιρετούμε τη σημαντικότερη πολιτικό της Μεγάλης Βρετανίας μετά τον Ουίνστον Τσόρτσιλ"
αυτό ανάρτησε ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας  κ.Διαμαντής Α. Σεϊτανίδης 
στο facebook ξεχνώντας εντέχνως οτι στον  θατσερισμό   οφείλεται η σημερινή άθλια κατάσταση ....οι αντιδράσεις πολλές με ποικίλα σχόλια... όπως και τα like ( ξεχωρίζει του βουλευτή Ηλείας Γιώργου Κοντογιάννη)   .....για τον Χίτλερ με τακούνια σχολίασε στο Guardian live blog του  ο διάσημος σκηνοθέτης    Kεν Λόουτς  «Η Μάργκαρετ Θάτσερ ήταν η πιο διχαστική και καταστροφική πρωθυπουργός της σύγχρονης εποχής. Μαζική ανεργία, κλεισμένα εργοστάσια, κατεστραμμένες κοινότητες, αυτή είναι η κληρονομία της. Ήταν μια μαχήτρια και ο εχθρός της ήταν η βρετανική εργατική τάξη. Στις νίκες της αυτές την βοήθησαν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί ηγέτες του Εργατικού Κόμματος και πολλών Συνδικάτων. Η σημερινή άθλια κατάσταση οφείλεται στις πολιτικές που αυτή άρχισε. Το βηματισμό της τον ακολούθησαν κι άλλοι πρωθυπουργοί, με πρώτο τον Τόνι Μπλερ. Εκείνη ήταν ο οργανοπαίχτης κι αυτός ήταν η μαϊμού που χόρευε.

Θυμηθείτε τότε που αποκαλούσε τον Μαντέλα τρομοκράτη κι έπινε το τσάι της με τον βασανιστή και δολοφόνο Πινοτσέτ.
Πώς να την τιμήσουμε, όπως της αξίζει; Να ιδιωτικοποιήσουμε την κηδεία της. Να την βγάλουμε σε δημοπρασία και να την αναθέσουμε στη φθηνότερο μειοδότη. Αυτό θα ήθελε και η ίδια».  

1 σχόλιο:

Sotiris Sotiropoulos είπε...

Να, λοιπόν. Οι πολιτευτές μας που αποκαλύπτουν ...ευθαρσώς τις απόψεις τους. Καλλίτερα έτσι για να ξέρουν οι μελλοντικοί ψηφοφόροι τους. Ο καθείς με τα όπλα που διαθέτει...
Σωτ Σωτ ΔΙΒΡΗ